Care a fost motivul pentru care milionarul din Ploiești, Doru Morcovescu, a ales să își pună capăt zilelor. Fiica lui rupe tăcerea

Care a fost motivul pentru care milionarul din Ploiești, Doru Morcovescu, a ales să își pună capăt zilelor. Fiica lui rupe tăcerea

Alexandra, fiica lui Doru Morcovescu, milionarul care și-a pus capăt zilelor noaptea trecută în propriul hotel, a explicat care a fost motivul care l-a dus pe tatăl ei la gestul extrem.

”Tatăl meu NU s-a sinucis din cauza datoriilor!

În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, în 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră, a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo. Si au fost destule situații grele, ținând cont de starea economica a țării în care trăim.

Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul ca tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la aceasta grea pierdere”, a fiica lui Doru Morcovescu, Alexandra, pe o rețea socială.

Cine era Doru Morcovescu, milionarul din Ploiești care și-a pus capăt zilelor în propriul hotel

Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deținea mai multe hoteluri și localuri în Ploiești şi Slănic Prahova.

În 2013, omul de afaceri se afla în Top Forbes, fiind al 8-lea miliardar din acest clasament.

Averea lui Doru Morcovescu a fost estimată la 13 milioane euro, acesta aflându-se pe locul 273 in clasamentul general, cu afaceri în turism și imobiliare.

A fost găsit fără viață în camera de hotel în care locuia

Potrivit surselor Antena 3 CNN, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de unul dintre angajații hotelului care a și dat alarma ulterior.

Din primele informații, se pare că omul de afaceri a fost găsit fără suflare în baia apartamentului său din incinta unității hoteliere. Acesta era spânzurat de calorifer.

Patronul locuia chiar în hotelul pe care îl deținea și era cunoscut cu tulburare depresivă. Mai mult decât atât, acesta urma și medicație pentru această afecțiune, spun sursele citate.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/doru-morcovescu-fiica-alexandra-morcovescu-motiv-sinucidere-661566.html.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *