Pele a murit la 82 de ani, dar mama sa trăiește

Pele a murit la 82 de ani, dar mama sa trăiește

Funeraliile lui Pele se vor întinde pe două zile, luni și marți, iar cortegiul va trece inclusiv prin fața casei mamei lui Pele, Celeste Arantes, care este în viață.

Mama lui Pele este în viață

Mama lui ”O Rei” are 100 de ani și trăiește în Santos, orașul în care Pele a scris istorie în fotbal.

Tatăl lui Pele a fost, la rându-i, fotbalist, cunoscut sub numele de Dondinho, și a încetat din viață în 1996, la 79 de ani. La fel ca Pele, Dondinho a jucat pe postul de atacant central.

Pele a avut un frate, pe Jair Arantes do Nascimento, cunoscut ca Zoca, cel care era cu doi ani mai mic decât fostul mare fotbalist și a murit în 2020 de cancer, și o soră, Maria Lucia Nascimento.

Pele a fost căsătorit de trei ori

Pele a avut trei căsnicii, dar și alte aventuri extraconjugale. Prima sa soție, Rosemeri dos Reis Cholbi, i-a dăruit trei copii, fetele Kely și Jennifer și fiul Edinho Nascimento.

Apoi, starul s-a căsătorit cu cea de-a doua soție, Assiria Lemos Seixas, și au avut împreună gemenii Celeste și Joshua. După 12 ani de căsnicie, Pele și Assiria au divorțat.

A treia și ultima căsătorie, cu Marcia Cibele Aoiki, „iubirea mea definitivă”, un antreprenor brazilian, a avut loc câțiva ani mai târziu și au rămas împreună până când moartea i-a despărțit.

Sursa: https://www.digisport.ro/special/pele-a-murit-la-82-de-ani-dar-mama-sa-traieste-2133481.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *