Alimentația sănătoasă după 50 de ani poate

Alimentația sănătoasă după 50 de ani poate

  • Alimentația sănătoasă după 50 de ani reduce semnificativ riscul de boli cronice
  • Fibrele, probioticele și peștele sunt aliați în lupta cu îmbătrânirea
  • Hidratarea și somnul de calitate sunt la fel de importante ca alimentația
  • Grăsimile bune (avocado, nuci, ulei de măsline) protejează arterele și combat inflamația
  • O dietă locală, sezonieră, bazată pe alimente proaspete, are efecte directe asupra longevității

Fructele, legumele, cerealele integrale și grăsimile sănătoase, esențiale pentru o îmbătrânire activă

Ce mănânci contează – mai ales în a doua parte a vieții. Un nou studiu realizat de Harvard University, desfășurat pe o perioadă de aproape 30 de ani și care a inclus peste 100.000 de participanți, arată că o dietă echilibrată are un impact major asupra modului în care îmbătrânim.

Rezultatele sunt clare: persoanele care au consumat constant legume, cereale integrale, nuci și grăsimi sănătoase au avut șanse mult mai mari de a…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *