Cele mai bine plătite sportive din lume în 2022. Primele opt femei din top sunt jucătoare profesioniste de tenis

Cele mai bine plătite sportive din lume în 2022. Primele opt femei din top sunt jucătoare profesioniste de tenis

Potrivit celui mai recent raport al Forbes, opt dintre primele zece cele mai bine plătite femei din sport din lume sunt jucătoare profesioniste de tenis.

Naomi Osaka este cea mai bine plătită femeie din lumea sportului, urmată de Serenei Williams.

Potrivit raportului Forbes, în total, cele mai bine plătite 25 de sportive din lume au adunat aproximativ 285 de milioane de dolari în 2022, înainte de taxe și onorarii ale agenților, primele zece reprezentând 194 de milioane de dolari din acest total – în creștere cu 17% față de recordul de 167 de milioane de dolari înregistrat în 2021.

Cu câștiguri de 51,1 milioane de dolari, Osaka este numărul 1 pentru al treilea an consecutiv, urmată de Williams cu 41,3 milioane de dolari.

Femeile din sport se evidențiază ca modele de urmat pentru tinerele fete care văd tot mai multe exemple de femei care depășesc limitele în sport și în afaceri.

„Spun distribuitorilor și mărcilor acest lucru tot timpul”, spune Elizabeth Lindsey, care lucrează cu Lavielle în calitate de președinte al mărcilor și proprietăților Wasserman.

Emma Răducanu, numărul 4 în topul Forbes

Când Emma Răducanu, numărul 4 în topul Forbes, a câștigat Openul Statelor Unite din 2021, a declanșat un val de sponsorizări, inclusiv cele de la British Airways, Dior, Evian, HSBC, Porsche, Tiffany și Vodafone, alături de Nike. Deși britanica a căzut mult în clasamentul internațional de simplu, de pe maximul atins loc 10, până pe locul 80, comercianții continuă să o considere destul de atrăgătoare.

Un studiu recent realizat de compania de analiză SponsorUnited a descoperit că ea a avut cel mai mare engagement dintre toate jucătoarele de tenis la postările sale de marcă pe rețelele sociale.

Content retrieved from: https://www.antena3.ro/sport/cele-mai-bine-platite-sportive-lume-2022-661072.html.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *