CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Să fie numit Înalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care îi măsoară”

CTP, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: „Să fie numit Înalt Reprezentant al ONU pe baza celor 1,92 m pe care îi măsoară”

Având în vedere faptul că președintele României, Klaus Iohannis, pare să fi rămas fără sprijin în cursa pentru șefia NATO, gazetarul Cristian Tudor Popescu a transmis miercuri, 19 iunie, un mesaj pe contul său de Facebook.

CTP a găsit o funcție pe care președintele român ar putea să o ocupe. Foto: Arhivă

Jurnalistul a citat în postarea sa și o declarație făcută de șeful statului român în cadrul unei conferințe de presă comune, care a avut loc miercuri, cu omologul italian Sergio Mattarella.

„Lacrimile României 

„La conducerea Uniunii Europene trebuie să fie alese persoane care sunt dincolo de orice bănuială, care sunt foarte respectate, asupra cărora nu poate plana nicio îndoială sau cum se spune la noi – să fie curați ca lacrima”.  

După ce spre șefia NATO a rămas să se tragă singur de ceafă, ca baronul Münchhausen, „neamțul” nostru, încăpreședintele aflat în căutarea unui jilț în care…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *