Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam s-au pus de acord: remarcatul partidei de la Craiova vine din tabăra Rapidului: ”Foarte bun”

Ilie Dumitrescu și Helmut Duckadam s-au pus de acord: remarcatul partidei de la Craiova vine din tabăra Rapidului: ”Foarte bun”

  • SuperLiga: FC Argeș – Chindia, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB – Farul, luni, 20:30, DGS 1

Rapid a rămas în zece oameni din minutul 14, când Valentin Costache a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault la Ştefan Vlădoiu. Chiar şi aşa, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul, prin atacantul croat Marko Dugandzic, în minutul 30, din penalty.

Horațiu Moldovan, lăudat de Helmut Duckadam și Ilie Dumitrescu: ”Foarte bun”

Cîmpanu a restabilit egalitatea cu un șut superb la colțul lung, în minutul 38, iar Universitatea Craiova, care a dominat copios jocul, a preluat conducerea în minutul 82, grație reușitei lui Markovic. Roguljic a stabilit rezultatul final în prelungiri, iar oltenii s-au apropiat la 7 puncte de liderul Farul.

Chiar dacă a fost învins de trei ori, Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a avut o prestație excelentă și a parat mai multe șuturi ale adversarilor. Evoluția goalkeeper-ului nu a fost trecută cu vederea de Helmut…

Citeşte mai mult

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *